meer dan 50% besparen op montagetijd

Alleen leidingwerk koppelen bij de O’so-Easy, doordat alle componenten al geïntegreerd zijn in de boiler. Tijdbesparend, want in plaats van tientallen koppelingen, nu maar drie leidingen aan te sluiten.

RVS Onderhoudsvriendelijk

De O’so Easy behoeft geen jaarlijks controle ter behoud van emaille-laag en boilerstaal en is onovertroffen in corrosiebestendigheid.

Geïntegreerde componenten

Waar bij standaard zonneboilers de benodigde componenten zich zichtbaar rondom de boiler bevinden, zijn deze bij de O’so Easy reeds geïntegreerd in het boilervat. Dit betekent onzichtbaar vanaf de buitenkant, maar krachtig vanuit de binnenkant.

Flinke
ruimtebesparing

Wand- en vloeroppervlakte worden bespaard door het integreren van alle benodigde appendages in de boiler.

Prefab Zonneboiler
O’so Easy

Als één van de grootste Nederlandse leveranciers van zonneboilers en heetwatersystemen weten we het als geen ander: elke zonneboiler is een project. Alle losse componenten maken het geheel ingewikkeld en tijdrovend. Dit merkt uw klant, de eindgebruiker, terug op de factuur. Tel daar het schrijnende tekort aan vakmannen bij op en het is duidelijk: de zonneboiler is toe aan vernieuwing. Met de O’SO Easy kiest u niet voor losse componenten, maar voor een halffabricaat. Deze slimme en geprefabte RVS zonneboiler behoeft drie leidingen aan te sluiten; that’s it. O’SO Easy.

Met een O’so Easy heeft zowel de installateur als de klant voordeel in de breedste zin van het woord. Ten opzichte van de traditionele zonneboiler, waarbij de solar pompset, expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie en overige componenten apart gemonteerd worden, zijn deze componenten bij de O’so Easy geïntegreerd in de boiler. Dit resulteert niet alleen in een zeer strakke afwerking, het biedt ook nog eens een flinke besparing in montagetijd. De Oso-Easy is leverbaar in 150, 200 en 300 Liter en is standaard uitgevoerd in RVS. Deze kwalitatieve boilers zijn licht in gewicht en daarmee arbovriendelijk. Daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij!

Zeer licht in gewicht:
RVS boiler

Onze RVS boilers zijn licht in gewicht en daarmee Arbovriendelijk. Voortaan zal de installateur trappenhuizen en smalle (vlizo) trappen de baas zijn.

Altijd zekerheid

De O’so Easy is altijd voorzien van een elektrisch element, waarmee bij donkere dagen het elektrisch naverwarmen van tapwater altijd tot de mogelijkheden kan behoren. 

Gepatenteerde flexibele concentrische leidingset

Door de aan- en afvoer van water in een concentrische leiding te combineren, gaat er één leiding vanaf de boiler naar uw naverwarmer. De leiding wordt op maat gemaakt en voor de montage hebt u geen speciaal gereedschap nodig. 

Leverbaar in
150, 200 en 300 Liter

De juiste boiler voor de juiste toepassing. Voor elk huishouden kunnen wij de geschikte O’so-Easy boiler leveren, allemaal perfect geïsoleerd.

Zonnecollectoren, thermische solar (HeatPipes)

Optioneel kunnen er zonnecollectoren aan de O’so Easy worden toegevoegd. Deze zogenaamde heatpipes zorgen er voor dat er direct heet water uit de zon wordt gegenereerd en in de boiler wordt opgeslagen. Deze optie geeft een zeer grote extra besparing op uw energierekening.

Deze combinatie met heatpipes is met name voor de recreative sector  een perfecte oplossing. In het hoogseizoen is de vraag naar warm water het hoogst en hebben we tevens de meeste zonnuren. Voor het toevoegen van deze zonnecollectoren zijn er aanzienlijke subsidiebedragen beschikbaar.

Ervaar de eenvoud van de Prefab O’so Easy

Reguliere zonneboiler

Prefab O’so Easy zonneboiler

 
 

De prefab zonneboilerset

De meest complete zonneboiler van Europa

ReHeat heeft met het aanbod van zonneboilers de compleetste zonneboilers van Europa. Dit houdt in dat alle benodigdheden bij de set geleverd worden.
Naast de boiler, de collectoren, pompset, regelaar en leidingwerk ook alle benodigde koppelingen, appendages en dakmontagemateriaal.

Niet alleen het broodnodige dus, maar compleet tot en met de laatste krimpkous.

Prefab O’so Easy zonneboiler

Bekijk deze video en je begrijpt meteen waarom de prefab O’so Easy zonneboiler de juiste keuze is.

"we think about your ENERGY tomorrow!"

De Groot Klimaat | Krabbescheer 16 | 2481 CK Woubrugge
T: 0172-518312 | E-mail: info@dgklimaat.nl