Lage temperatuur verwarming

Vloer of wandverwarming

Met vloerverwarming wordt de oppervlakte van de warmteafgifte van uw verwamingsinstallatie vergroot. Hierdoor hoeft het water in uw CV leiding minder warm te zijn om toch het huis goed te kunnen verwarmen. Hierdoor hoeft uw CV-ketel minder hard te werken en bespaart u veel op uw gasverbruik en kosten.

Met droogbouw vloerverwarmingsysteem kan ieder huis van vloerverwarming worden voorzien. Er zijn verwarmingsystemen geschikt voor alle soorten vloeren (ook laminaat) en met een hoogte van 18mm.

 

Kies bij vloerverwarming altijd voor een A-label modulerende energiezuinige pomp, liefst met pompschakelaar. U bespaart hiermee wel 90% op het stroomverbruik t.o.v. een gewone pomp

Lage temperatuur radiatoren

Door uw huidige radiatoren te vervangen door de nieuwe JAGA Low H2O radiatoren kunt u ook lage temperatuurverwarming toepassen zonder ingrijpende veranderingen of verbouwingen. Deze radiatoren zijn even groot als uw huidige radiatoren maar helpen toch om uw energierekening te verlagen. 

JAGA radiatoren zijn een sieraad voor uw huis en verkrijgbaar in vele uitvoering en maten zodat er altijd een oplossing is die bij u past.

Lage temperatuur radiatoren

Duurzaam warmtecomfort met Jaga energy savers (Video 1)

Jaga DBE Dynamic Boost Effect (Video 2)

Met lage temperatuurverwarming wordt het mogelijk om andere warmtebronnen zoals b.v. een (lucht)warmtepomp of thermodynamische panelen toe te passen. Zo kan zelfs wel 60% besparing op uw gasverbruik of meer worden gehaald.

Maar voor u is het vooral heel comfortabel. Het huis wordt egaal verwarmd zonder grote temperatuurverschillen en minder luchtstromingen. Uw huis wordt kan met deze systemen in de zomer zelfs worden gekoeld.

Voorafgaand aan een dergelijke keuze krijgt u een gedegen advies van ons. Elke situatie is anders.  De Groot Klimaat staat voor vakwerk en maatwerk. 

"we think about your ENERGY tomorrow!"

De Groot Klimaat | Krabbescheer 16 | 2481 CK Woubrugge
T: 0172-518312 | E-mail: info@dgklimaat.nl