Energiebesparen met uw thermosstaat

Bedien uw thermostaat met Smartphone of Tablet

Honeywell introduceert de Round Connected. Een innovatieve thermostaat die eenvoudig te bedienen is met smartphone of tablet. Vanaf elke willekeurige locatie. Met de Total Connect Comfort-app genieten gebruikers van de ultieme beleving op het gebied van comfort én controle, terwijl ze tegelijkertijd ook nog eens flink op energie besparen! Een topthermostaat voor het komende stookseizoen. Get connected!

Universeel toepasbaar

Het nieuwe Round Connected portfolio bestaat uit de Round Connected Modulation en de Round Connected Wireless On/Off. Met deze twee versies is de Round geschikt voor elke verwarming. Ongeacht type installatie of leeftijd. De handige Honeywell Aansluittabel App toont u in één oogopslag welke thermostaat op welk type cv-ketel past! Kijk op www.aansluittabel.nl en download de app.

 

Terugverdiend met energiebesparing

Door met de Round Connected energiebewuster te stoken kan een huishouden gemiddeld 275 euro per jaar (22%!) op de energierekening besparen Zo blijkt uit een onderzoek van Milieu Centraal. Via de app zijn namelijk een viertal energiebesparende maatregelen voor verwarming automatisch toe te passen: nachtverlaging, laag bij afwezigheid, een uur eerder lager en een graad lager bij aanwezigheid. Doordat deze maatregelen consequent kunnen worden toegepast met Round Connected kan de thermostaat binnen een jaar na aanschaf worden terugverdiend!

Download de brochure >>

Total Connect Comfort-app

Zowel evohome als de Round Connected worden eenvoudig en snel geregeld via de Total Connect Comfort-app. Een gebruiksvriendelijke app voor smartphones en tablets waarmee comfortwensen op afstand kunnen worden bediend en gemonitord. De gratis app is verkrijgbaar voor iOS en Android en kent geen verdere abonnementskosten. Nieuwsgierig?

Bezoek de Total Connect Comfort site >>

"we think about your ENERGY tomorrow!"

De Groot Klimaat | Krabbescheer 16 | 2481 CK Woubrugge
T: 0172-518312 | E-mail: info@dgklimaat.nl