Voorwaarden en Disclaimer

ALGEMENE VOORWAARDEN

Download hier de algemene voorwaarden van De Groot Klimaat.

PRIVACY

De Groot Klimaat maakt gebruik van persoonsgegevens. De Groot Klimaat neemt hierbij de regels van de Wetbescherming Persoonsgegevens in acht.

Als u producten of diensten van De Groot Klimaat afneemt, verwerkt en bewaart De Groot Klimaat de gegevens die noodzakelijk zijn voor het leveren van het product of de dienst. De Groot Klimaat zal geen andere gegevens aan derden verstrekken dan die gegevens die voor de dienstverlening van derden ten behoeve van de klant noodzakelijk zijn. De klantgegevens worden veilig bewaard en beveiligd voor geautoriseerd gebruik van derden.

WEBDISCLAIMER

Met de toegang tot en het gebruik van de site www.dgklimaat.nl stemt u als gebruiker in met de onderstaande voorwaarden en beperkingen.
  1. De site verstrekt informatie aan u als gebruiker. De Groot Klimaat geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van deze site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
  2. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door De Groot Klimaat uitdrukkelijk afgewezen.
  3. De Groot Klimaat biedt geen garantie voor het continu en foutloos functioneren van deze site.
  4. Links naar andere sites en verwijzingen naar informatiebronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. De Groot Klimaat aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud die vermeld worden in deze sites of informatiebronnen.
  5. Niets uit deze site mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming worden hergebruikt.
  6. De Groot Klimaat betracht optimale zorgvuldigheid ten aanzien van de inhoud van deze website. Desalniettemin kunnen uit deze website geen rechten worden ontleend.

"we think about your ENERGY tomorrow!"

De Groot Klimaat | Krabbescheer 16 | 2481 CK Woubrugge
T: 0172-518312 | E-mail: info@dgklimaat.nl