HR-ketel

Heeft u nog een oude HR- of VR CV ketel ouder dan 12 jaar? Dan is het verstandig om de ketel te vervangen. Een moderne HR-ketel spaart gas en stoot minder CO2 uit door een verbeterde brander techniek. Ook de volledig elektronisch modulerende besturing zorgt dat de CV ketel niet méér warmte produceert dan nodig is voor het verwarmen van uw ruimten. Een besparing van 20 tot 30% t.o.v. uw oude ketel is haalbaar. Het ambitie niveau bepaald welke CV ketel het beste bij u situatie past.

Steeds meer mensen kiezen voor een hybride CV ketel. Dat is een ketel die samenwerkt met een warmtepomp. Zie dan ook De alles-in-een hybride warmtepomp van Daikin op deze website.

DG Klimaat levert alle grote merken gas CV ketels, combiketels en (bad)geisers. Wij zijn dealer van Nefit, Bosch Remeha. Maar Itho/Daalderop heeft ook geen geheimen meer.

Kortom u heeft maar één keer de kans om energiewinst te boeken door u terdege voor te laten lichten welke CV ketel het beste bij u past. Want wij kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij helpen u graag met uw keuze, de service en het onderhoud.

Onze slogan is: zit u in warmtenood, bel of neem contact op met De Groot.

Vraag naar de actie van NEFIT

"we think about your ENERGY tomorrow!"

De Groot Klimaat | Krabbescheer 16 | 2481 CK Woubrugge
T: 0172-518312 | E-mail: info@dgklimaat.nl