DGKlimaat is ambassadeur van Honeywell/Resideo

Zoneren van de CV installatie gebeurd middels Evohome.

Met Evohome van Honeywell/Resideo ontdekt u een nieuwe manier om uw woning of kantoor te verwarmen, waarmee u geld bespaart en u altijd de controle heeft waar en wat je aan het verwarmen bent. Met het draadloze fullcolour touchscreen bedieningspaneel bepaalt je elk aspect van de verwarming in het gebouw. In de video kunt u zien hoe Evohome van Honeywell precies werkt.

Video (werking):

Met de eenvoudige Evohome app gebruik u eenvoudig uw smartphone of tablet om de verwarming te regelen, of u nu thuis bent of niet. Ontdek zelf hoe eenvoudig slimme zoneregeling met Evohome kan zijn. Gebruik de simulator of de demo in de Evohome app op uw smartphone. Kijk voor meer informatie op: HoneywellHome (kijkvoelbeleef.nl)

Video (werking):

Op alle radiatoren wordt een thermostaat geplaatst welke draadloos communiceert met de touchscreen. Ook de luchtverwarmer of vloerverwarming kan aangestuurd worden met dit systeem. Ook is met dit systeem de buitenverlichting te schakelen of een toegangsdeur te openen/sluiten. Kortom een totale controle op het verwarmingssysteem op afstand.

Evohome kan ook uitgebreid worden met een binnenmilieu beveiliging

"we think about your ENERGY tomorrow!"

De Groot Klimaat | Krabbescheer 16 | 2481 CK Woubrugge
T: 0172-518312 | E-mail: info@dgklimaat.nl