Warmtepompen

Als u overweegt om energiebesparende maatregelen te nemen is het goed om te weten dat u het milieu helpt te verbeteren en tegelijkertijd bespaart u geld op uw energierekening.

Een warmtepomp presteert goed maar weet u dat daglicht collectoren van Surface.Power.Hone nog beter presteren dan een warmtepomp?

Daglicht collectoren zetten daglicht om in warm water. Daglicht hebben we natuurlijk langer dan thermisch licht! Met andere woorden: op een winterse dag, ook bij bewolkt weer, wordt zonne-energie nog steeds omgezet in warm water. Dit warme water kan worden ingezet voor verwarmingsdoeleinden en warm tap water.

Daglicht collectoren worden ook wel licht-warmtepompen genoemd. Licht-warmtepompen gebruiken zeer weinig energie. Alleen een klein pompje “melkt” het warme water uit de collectorbuis. De collectorbuis werkt met een NANO coating die heel eenvoudig het daglicht bundelt en dan projecteert op een collectorbuis. Het werkt eigenlijk als een vergrootglas maar dan in een ander licht spectrum.

 

Klik hier voor onze pagina over warmtepompen.

"we think about your ENERGY tomorrow!"

De Groot Klimaat | Krabbescheer 16 | 2481 CK Woubrugge
T: 0172-518312 | E-mail: info@dgklimaat.nl